silkkikukkia ja helmipantoja

Nämä kuvat on otettu viime syyskuussa mutta vasta nyt ehdin katsomaan niitä tarkemmin läpi.. pitää varmaan petrata tätä kuvankäsittelytahtia..

Mallina minulla oli ihana Kriselda joka myös hoiti kampauksen ja meikin. 
Kampaukseen Kriselda valitsi vaaleanpunaisen silkkikukkanpannan joka tuo kivan keveän kontrastin mustan Trilogian puvun kanssa.  Silkkikukkia valmistan tällähetkellä tilaustyönä ja niitä on mahdollista saada klipsillä, kammalla tai pannalla ja niitä voi yhdistää myös birdcage huntuun joka voi olla kukassa kiinni tai irroitettava. Lisätietoa ja malleja Ninkan uniikkikoruista täältä
Ota vain rohkeasti yhteyttä spostilla niin aloitetaan oman hiuskorusi suunnittelu!


 Toinen koru on näyttävä helmipanta jossa opaalinsävyisiä kristalleja. Tämä panta sopii kaiken tyyppisiin kampauksiin. Tällä saat helposti näyttävän ja juhlavan lookin vaikkapa auki olevaan kampaukseen. Korvakorut ovat kauniit makeanveden helmet yhdistettynä zirconiaan. Tämä korvakorumalli löytyy Fittingroom liikkestä ja valmistuu helposti myös tilaustyönä.
Näyttävä helmirannekoru kirkkailla kristalleilla täältä. Tuosta linkistä löytyy myös Jimi Österberg photography valokuvia näistä kuvauksista!
Ihanaa alkavaa viikkoa!

pst. Blogini on ehdolla Vuoden Hääblogi -kisassa ja ääniä voi antaa täällä :) 

terkuin Nina