Klipsipidennykset kampauksessaKuten jo aiemmassa postauksessa tulikin ilmi, kävimme Kaunis Päivä -styling tiimillä tutustumassa ihanaan Valkoinen Kreivitär liikkeeseen Porvoossa. Aamupäivällä järjestimme Styledshoot -kuvaukset mahtavalla porukalla! Olin edellisellä viikolla saanut blogiyhteistyön merkeissä kokeiltavaksi uudet hiustenpidennykset ja niitä lähdimme nyt testaamaan Napsin Auli Tuomalan johdolla. Auli hoiti näppärästi ja ammattitaidolla malleillemme upeat kampaukset ja minä sain keskittyä meikkeihin.

Saan asiakkailtani ja lukijoiltani paljon kysymyksiä hiustenpidennyksistä, varsinkin kampausten osalta. Minkälaiset hiuksenpidennykset ovat hyvät? Miten valitaan sopiva väri? entäpä laatu? kiharaa vai suoraa jos haluaa kiharaisen kampauksen? Tähän asti en ole osannut suositella mitään yhtä merkkiä sillä laatu vaihtelee useinkin aika paljon varsinkin kun kyse on aitohiuspidennyksistä. Olinkin siis hyvinkin innokas lähtemään uutta Poze Hair Extensions - pidennysmerkkiä kokeilemaan, eritysesti koska tuotelupauksena on että siinä on enemmän hiusta. Ja kyllä! Näin on.

Heti huomioin että hiuksia on määrällisesti enemmän kuin pidennyspakkauksessa yleensä. Hius oli hyvänlaatuista ja helposti käsiteltävissä. Otin pidennykset pois pakkauksestaan ja pesin ne ennen käyttöä, en lisännyt hoitoainetta mutta hiukset oli silti helposti harjattavissa. Vielä pesun ja kuivauksen jälkeen hiusmassa tuntui hyvin runsaalta, eli kyse ei ollut pelkästään pintakalvonmuodostajista vaan hiusta todellakin oli määrällisesti enemmän.


Koska Auli teki kampauksen Camillen puolipitkään polkkatukkan pyysin käyttökokemuksia ja kommentteja häneltä. "Ensi kosketuksesta hius tuntui laadukkaalle ja se oli tukevasti kiinnitetty klipseihin, millä hius kiinnitetään omaan hiukseen. Hiusosioiden kiinnitys on helppoa ja nopeaa ja klipsit on tarpeeksi jämäkät etteivät ala heti luistaa ja valumaan. Hius oli helppoa työstää, revovitillä kihartui hetkessä kevyen pidon antavan lämpösuojasuihkeen kera. Kihartamalla sai hyvin sulautumaan mallin oman hiuksen sekaan. Hiukan pidennyshius lähti takkuuntumaan ja tuli "karvaisen" näköiseksi kun hiusta joutui enemmän käsin asettelemaan ja pyörittelemään, osa syynä varmaan myös hiuslakka. Kaikenkaikkiaan ehkä parhain klipsipidennys minkä kanssa olen työskennellyt ja hyvin mielelläni suosittelisin asiakkaille, etenkin kampauksiin lisähiukseksi."

Auli aloitti kampauksen tekemällä selkeät ositukset. 
Tyviosaa kannattaa hieman tupeerata jotta klipsit pysyvät hyvin. 
Kuva Maria Peltomaa


Värin valinta pidennyksissä ei ole niin supertarkkaa kampauksen osalta sillä kun sävyt menevät omien hiusten kanssa "sekaisin" lopputulos on luonnollinen ja kaunis. Värivaihtoehdot pidennyksissä ovat yleensä hyvät ja valinta helppoa, jos epäröit kahden sävyn välillä valitse vaaleampi (vaaleampi sävy latvassa yleensä vaan näyttää paremmalta kuin tumma). Pidennyshiukset ilman hoitoainetta ja ennen latvan käsittelyä. Tästä lähtee kampauksen työstö!


Kun hius on aitoa hiusta sitä pystyy lämpökäsittelemään helposti. Kihartaminen ja suoristaminen onnistuu ja voit käyttää muotoilutuotteita huoletta. Pidennykset voi myös kihartaa etukäteen ennen kampaukseen asettamista.


Ja valmis kampaus! Mä niin tykkään tästä <3
Kuvat Maria Peltomaa
Tosi usein tuskaillaan omien ohuiden hiusten kanssa kun halutaan kauniita, isoja ja näyttäviä kampauksia. Hiusmassa ei vaan tunnu riittävän. Klipsipidennykset toimivat loistavasti kampauspidennyksinä! Hiukset vaan käytön jälkeen pesuun ja hoitoainetta, hyvä kuivatus ja sen jälkeen säilytys niiden alkuperäisessä pakkauksessa niin hiukset säilyvät käytöstä toiseen hyvänä. Suorat hiukset voi myös kihartaa ennen kampaukseen laittoa niin niiden käsittely on mahdollisimman hellävaraista.

Terkuin 

Nina