Kurssit

Alice_4-3575.jpg
 
 

Täältä löydät tietoa tulevista kursseistamme

Järjestän kursseja kampauksista ja meikeistä kiinnostuneille. Mikäli et löydä listasta Sinulle sopivaa kurssia, ota yhteyttä niin räätälöimme sen Sinulle!

 

UUDET TOIMITILAT LOHJALLA KALKKIPETTERISSÄ, TERVETULOA! :) Osoite on Kievarintie 23, 08700 Lohja puh. 050 4420626/Nina

Ensimmäinen Meikkikurssi Kalkkipetterissä järjestetään 8.4.2017 klo 11-13.00 ilmoittautumiset nina.rontynen@ninka.fi  hinta 30,-/hlö Oma meikkipussi mukaan :) ei tarvitse olla täysin varusteltu vaan ohjaajalta saa meikkejä lainaksi mutta oman meikkipussin päivitys on hyvä katsoa samalla. Kurssilla opit miten valitset meikkipohjan oikein, miten levität meikkipohjan oikein sekä silmämeikin tekemisistä rajaukset ja luomivärin levityksen tekniikoista, sekä paljon muuta! Tervetuloa kurssille!

 

Ensimmäinen Kampauskurssi Kalkkipetterissä 29.4 klo 11-13.00 ilmoittautumiset nina.rontynen@ninka.fi hinta 30,-/hlö Omat välinteet: hiuslakka (ja muut käyttämäsi tuotteet) ja pinnit mukaan. Kihartimet yms löytyy paikalta ja tuotteitakin tarvittaessa. Tällä kurssilla opit kaksi helppoa kampaustekniikkaa itselle tai kaverille. Miten saada vaihtelua kampaukseen nopeasti ja helposti, ja paljon muuta. Tervetuloa