Kuva ©Niina Stolt

Kuva ©Niina Stolt

Moikka! Minä olen Nina. Kahden pienen pojan äiti ja vaimo ihanalle miehelle. Perheeseemme kuuluu myös Ranskanbulldoggi vanhus ja asustelemme Lohjalla. 

Tervetuloa Juhlakampaukset by Ninka Design- sivustolle. Mahtavaa että olet täällä! :) Olen pitkään jo ennen kampaamokoulua rakastanut tehdä kauniita kampauksia. Ja siitä koulustakin taitaa nyt olla kohta parikymmentä vuotta..Välillä kampaus parissa tuli pitkiäkin taukoja mutta aina löydän tämän innostuksen uudestaan ja uudestaan.

Juhlakampausten kautta innostuin myös korusuunnittelusta aikoinani, noin viisi vuotta sitten. Se taas johti Ninka ® korumerkin perustamiseen. Siihen voit halutessasi tarkemmin tutustua täällä. 

Korujen myötä innostuin häistä...ja valokuvauksesta! Kaikki sivuston kuvat ovat minun tai ystävieni ottamiani (ellei toisin mainittu), joten ethän kopio niitä kysymättä, kiitos. 

Toivottavasti inspiraationi ja innostukseni työhöni tulee näkyville tällä sivustolla. Tykkään jakaa sitä innostusta ja ihastusta jota koen työssäni, myös ympärilleni, koska usein arki on ihan tarpeeksi haasteita haasteita täynnä.

Aina ei tarvitse olla edes mikään erityinen juhlatilaisuus jotta voi ottaa kauniin kampauksen ja meikin. Joskus on vaan piristävää nähdä itsensä toisen silmin koska usein katselemme itseämme aivan liian kriittisesti.

Jos arki kovasti harmaalta tuntuu ja minä kuva on lytyssä niin voit aloittaa vaikkapa tilaamalla itsellesi upeat edustus ja profiilikuvat sillä kaikkihan ovat nykyään netissä ;) Ja aina parempi syy on tehdä niin itseäsi varten, koska hyvät kuvat tunnetusti vahvistavat myös itsetuntoa.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi niin pysyt mukana uusissa artikkeleissa parhaiten.

with love

Nina

 
 
©Ninka Photography

©Ninka Photography

Juhlakampaukset -sivusto kokoaa ajatukset, ideat ja inspiraatiot kampauksiin, tyyleihin ja palveluihin yhdelle sivustolle jotta ne ovat helposti löydettävissä. Pienestä verkkokaupastani www.ninka.fi löydät tarvikkeita ja aarteita joidenkin ideoiden toteuttamiseen. Voit tilata palveluni suoraan tämän sivuston kautta ja sopia toteutuspäivästä spostilla juhla@ninka.fi tai soittamalla minulla 050 4420626. Sposteihin vastaan usein kaikkein nopeimmin.

Mikäli Sinulla on ajatuksia tai toiveita sivuston suhteen, lähetä minulle viestiä! Kiitos Sinulle <3